Danson

Colposcop optic C23

colposcop optic c23 centrelFace parte din clasa de mijloc a coloposcoapelor firmei Centrel. Fiind destul de compact, ocupa un spatiu mic ceea ce il face util in incaperi care prezinta o ergonomie a spatiului. Lipsa fibrei optice, a lampii cu halogen, reduce costurile de intretinere la zero. Folosirea tehnologiei LED, cu filtru verde, asigura o continuitate a luminii generate ptr un timp indelungat, iar lipsa ventilatorului ii confera aparatului silentiozitate. Consumul de energie este foarte mic. Capul binocular, prevazut cu mansoane retractabile, ptr a fi utilizat de cei ce poarta ochelari este inclinat la 45 de grade ceea ce asigura o buna ergonomicitate. Exceptionalul camp de adancime al sistemului optic Galileian asigura o acuratete si o precizie a imaginii  in 3D foarte ridicata. C23 este indicat in ginecologie, acolo unde diagnosticul trebuie sa fie foarte precis.

Fasciculul de lumina coaxial si lentilele anti-reflexie asigura un detaliu fin al imaginii si un timp scurt al examinarii. Filtru verde genereaza imagini cu  observarea facila a vascularizatiei .

Caracteristici tehnice:
Ocularul X12,2, marirea 3X, 5X, 8X, campul de vedere 49,7; 31; 19,3mm, distanta de lucru 300 mm,cu lentila f 300 mm standard, distanta pupilara reglabila 55 - 77 mm , 3 factori de marire optica, lumina led 150W (4000°K), filtru verde, ajustarea dioptrica +/ - 5D, ajustarea fina a lentilelor 15 mm, greutate 11Kg.

...
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed