Danson

Sistem urodinamic Maestro

sistem urodinamic maestroMAESTRO este un sistem urodinamic modern și de încredere, rezultatul experienței, cercetării și dezvoltării de peste douăzeci de ani.


Read More

UroFlowmetru Giotto

uroflowmetru giottoGiotto este cel mai recent și inovator debitmetru care poate detecta grafic și analitic debitul și volumul de urină.

Read More

Sistem de litotripsie electrohidraulică Spark ESWL

sistem de litotripsie electrohidraulică spark eswlSistemul ESWL fragmentează calculii renali mari în bucăți mici de piatră pentru a efectua procedura de zdrobire a pietrei în cel mai simplu mod, iar apoi pacientul ar trebui să primească o mulțime de lichide pentru a îndepărta bucăți mici prin tractul urinar.
.

Read More

Sistemul de litotripsie electromagnetică Spark EM ESWL

sistemul litotripsie electromagnetică spark em eswlSpark EM are un principiu de funcționare electromagnetic.

Read More

Aparat litotripsie Lithobox Zero Ultrasonic&pneumatic

aparat litotripsie lithobox zero ultrasonic pneumaticCu ajutorul atât a energiei electro-pneumatice cât si a vibrațiilor ultrasunetelor, acest sistem fragmentează pietrele colectându-le prin aspirare.

Read More

Aparat litotripsie Lithobox pneumatic

aparat litotripsie lithobox pneumaticEste un dispozitiv de realizare a litotripsiei, minim invaziva, pentru fragmentarea calculilor cu ajutorul tehnologiei electro-pneumatică și energia aerului compresat. Frecventa de utilizare 0-15 Hz, cu posibilitatea memorarii a 3 dintre valori.

Read More

Laser cu diode “MULTIDIODE™ SST 200”

laser diode multidioide sst 200 intermedicSoluția perfecta pentru urologie: vaporizarea și enuclearea laser a prostatei (BPH). MULTIDIODE™ SST 200 este un laser de chirurgie de înaltă putere (200 W), dezvoltat special de INTERmedic pentru tratamentul sigur și eficient al hiperplaziei benigne de prostată (BPH).

Read More

Sistemul Urodinamic Flowline I4 W

sistem urodinamic flowlineSistemul de flux 14 poate functiona fie automat, fie manual. Operatorul poate programa instrumentul raspunde nevoilor dvs. si nu va avea "mai multe" actiuni deoarece dispozitivul stocheaza ultimul set de profil.

Read More

Ecograf Philips Epiq 7

ecograf-dopler-color-ws80a Ecograful  Epiq 7 este un ecograf premium multidisciplinar ce inlocuieste pe iE33, dar spre deosebire de predecesorul sau ofer aplicatii multidisciplinare nu doar cardiovasculare. Ecograful ofera sonde monocristal PureWave cu tehnologia xMatrix si este compact si usor pentru o ergonomie superioara si un flux de lucru sporit.

Caracteristici: Moduri: B, M, Color, PW,PD, CW, M-anatomic, Panoramic, Elastografie, AutoIMT SRI.

Read More

Generator unda de soc Urogold 100 pentru disfunctii erectile

Generator-unda-de-soc-Urogold-100-2Este un generator de unda de soc dedicat tratamentelor pentru afectiunile uro-genitale (incontinenta urinara si disfunctie erectila).

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed