Danson

Ansamblu dispozitive pentru telemedicina

ansamblu dispozitive telemedicinaAcest cărucior de asistență medicală inovator, ergonomic și ușor de manevrat are o reglare a înălțimii așezat în picioare, poziționare independentă a ecranului, mișcarea tastaturii laterale și o platforma reglabilă pentru tastatură.

Read More

Camera de examinare generală HD GEIS®

camera examinare generala hd geisCu un design ușor, ergonomic și 5 butoane de control, camera de examinare generală GEIS® oferă focalizare automată sau manuală, control al iluminării cu LED-uri și captare a imaginii toate într-o singură cameră mică, acționată cu o singură mână.

Read More

Controler HD-Base

controler hd baseFuncție de control integrată pentru capetele camerei;
Rezoluție imagine Full HD.

Read More

Dulap telehealth

dulap telehealthDulapul Telehealth oferă un spațiu de lucru excelent cu iluminare LED integrată și o ușă frontală rabatabilă care se transformă în suprafața de lucru perfectă în timp ce usa dulapului este în uz. 

Read More

ECG portabil

ecg portabilFolosind tehnologia de ultimă oră, alimentat de la baterie este un dispozitiv medical extrem de compact și ușor de utilizat, destinat măsurării și înregistrării semnalelor electrocardiogramei și a ritmului cardiac mediu la pacienții adulți. Este compatibil cu dispozitivele Visionflex ProEX.

Read More

Echipament video pentru examinarea la distanta ProEX Telehealth Hub

echipament video examinarea distanta proex telehealth hubTelehealth este special conceput și proiectat pentru a permite medicilor din întreaga lume să efectueze cu încredere examinări medicale detaliate pacienților din regiuni îndepărtate, rurale și urbane.

Read More

Ecograful portabil Fujifilm Sonosite iViz

ecograf porttabil fujifilm sonosite ivizDispozitivul cu ultrasunete Fujifilm Sonosite iViz oferă performanțe imagistice excelente, portabilitate și funcționare ergonomică cu o singură mână. 

Read More

Ochelari de examinare video HD

ochelari examinare video hdAcești ochelari video extrem de ușori de înaltă rezolutie oferă un nivel unic de perspectivă a diagnosticului prin vizionarea pacientului din perspectiva medicului. 

Read More

Piesa de mână multifuncțională

piesa mana multifunctionalaIluminare LED integrată;
Cameră CCD de înaltă calitate;

Read More

Pulsoximetru wireless

pulsoximetru wirelessPulsoximetrul wireless oferă indicații în timp real pentru a ajuta medicii și asistentele să capteze la timp schimbarea semnelor vitale ale pacienților.

Read More

Sistem de imagistica (portabil) pentru telemedicina ProEX Mobile

sistem imagistica portabil telemedicina proex mobileProEX Mobile este un dispozitiv alimentat cu baterie, all-in-one pentru a facilita examinările clinice la distanta între pacienți și medic. 

Read More

Stetoscop digital

stetoscop digitalAcest stetoscop folosește o piesă de piept care include un amplificator încorporat, convertor analog-digital și o interfață USB încorporată pentru a crea o calitate excepțională a sunetului, reducerea zgomotului și o amplificare îmbunătățită.

Read More

Termometru cu infraroșu pentru urechi

termometru infrarosu urechiTermometrul pentru urechi cu infraroșu este special conceput folosind cea mai recentă tehnologie în infraroșu. 

Read More

Video otoscop cu USB

visionflex video otoscop usbOtoscopul video este optimizat pentru inspecția auriculei, a canalului auditiv extern și a timpanului.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed