Danson

Sistemul de Chimioterapie Hipertermic Intra-Peritoneal Sunchip 2

sistem chimioterapie hipertermic intraperitoneal sunchip2aDin anul 2005, Gamida a perfectionat systemul SunChip special pentru chimioterapia hipertermica. SunChip2 regleaza temperatura si fluxul solutiei pentru chimioterapie in cavitatea peritoneala sau toracica.

Read More

FlowTherm Transfuzie vasculara

flowtherm transfuzie vascularaDatorita unei pompe peristaltice, sistemul FlowTherm este proiectat pentru gestionarea termica a lichidelor atat pentru debitul redus, cat si pentru transfuzia masiv.

Read More

Ecograf 5D Live-Doppler Color RS80A

ecograf-dopler-color-rs80aRS80A a fost dezvoltat pentru toate tipurile de scanare ale utilizatorului. Acest aparat furnizeaza caracteristici si functii pentru confortul utilizatorului, imbunatatind in acelasi timp fluxul de lucru si eficacitatea examinarii.

RS80A este un ecograf care incorporeaza tehnologii avansate pentru o incredere sporita in diagnostic. Cu functiile sale remarcabile RS80A ofera performante exceptionale in orice tip de examinare:

Read More

Laser cu diode “Multidiode™ 630 PDT”

laser multidioide 630 pdt intermedicTerapia fotodinamică cu laser de 630nm
Liderul mondial în terapia fotodinamică pentru pneumologie (cancer pulmonar), gastroenterologie (esofag Barrett, cancer esofagian), urologie (cancer de prostată), prezintă  o tehnologie inovatoare pentru tratarea patologiilor dermatologice cum ar fi carcinomul bazocelular, cholangiocarcinom sau hidradenitis suppurativa.

Read More

Vein-Eye Carry - Vizualizare vene

vein eye carry vizualizare veneCu Vein-Eye Carry, medicul poate vedea rapid locația exactă a venei și adâncimea venei.

Read More

Sistemul ProSense™

prosense deviceO noua generatie de aparate pentru crioablatie


Sistemul ProSense ™ este o soluție eficientă de crioablatie cu azot lichid (LN2), capabilă să distrugă tumorile în siguranță, rapid și fără durere, fără a fi necesară intervenția chirurgicală.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed