Danson

Aspirator Polivac B4/SLT 30-2 EXP ( 2 vase 4L) cod A70/2-4

ASPIRATOR-POLIVAC-B4-SLT-30-2--EXP--2-vase-4L--cod-A70--2-4Aspirator mobil de aspiratie rapida pentru sali de operatie.Poate fi folosit in prezenta substantelor inflamabile.Pompa cu piston fara ungere si membrana cu putere 1/2 CP. Vacuum reglabil de la 0 la maxim 680/700mm/Hg (0,90 Bar/0,90 Atm) si 70L/min. pornire de pe panoul central si pedala .Sistem de comutare rapida intre vasele de aspiratie . Carcasa metalica, roti antistatice cu frane pe doua din ele.

Read More

Aspirator Polivac B4/SLT 30P VE EXP (1 vas 2L) cod A 84VE/1-2

ASPIRATOR-POLIVAC-B4-SLT-30P-VE-EXP-1-vas-2L-cod-A-84VE-1-2Aspirator mobil, de aspiratie rapida si extractie cu vacuum.Poate fi folosit in prezenta substantelor inflamabile.Pompa cu piston fara ungere si cu membrana ,cu putere 1/2 CP. Vacuum reglabil de la 0 la maxim 680/700 mm/Hg (0,9 Bar/0,9 Atm) si 70L/min. Pornire de pe panoul central si pedala.

Read More

Aspirator Supersuction 4/T (2 vase 4L) cod A 21/2-4

ASPIRATOR-SUPERSUCTION-4-T-2-vase-4L--cod-A-21-2-4Aspirator mobil de aspiratie rapida pentru sali de operatie.Pompa rotativa cu ulei cu putere 1/3 CP. Vacuum reglabil de la 0 la maxim 720/730 mm/Hg(0,96 bar), debit 50L/min., pornire de pe panoul central si pedala . Carcasa metalica, roti antistatice cu frane pe doua din ele.

Read More

Electrobisturiu ALSATOM SU 140/D-MPC (cod B 730)


ELECTROBISTURIU ALSATOM  SU 140 D-MPC cod B 730Electrobisturiu monopolar/bipolar de 140W, (475KHz), cu afisaje si butoane separate pentru reglarea puterii de taiere si coagulare cu comanda pe pedala dubla (taiere si coag.), pentru taiere, taiere cu hemostaza, coagulare, microcoagulare si bipolar si pe portelectrod taiere si coagulare. Folosit in chirurgia generala, ginecologie sau ORL.

Read More

Electrobisturiu ALSATOM SU 140- MPC (cod B 720)


ELECTROBISTURIU ALSATOM SU 140- MPC cod B 720Electrobisturiu monopolar/bipolar de 140W, (475KHz), cu afisaje si butoane separate pentru reglarea puterii de taiere si coagulare cu comanda la o pedala, pentru taiere, taiere cu hemostaza , coagulare , microcoagulare si bipolar si pe portelectrod taiere si coagulare. Folosit in chirurgia generala , ginecologie sau ORL.

Read More

Electrobisturiu ALSATOM SU 140/BD- MPC (cod B 740)


ELECTROBISTURIU ALSATOM SU 140-BD- MPC cod B 740Electrobisturiu numai pentru bipolar de 100W, (475KHz), cu afisaje si butoane separate pentru reglarea puterii de taiere si coagulare cu comanda pe pedala dubla (taiere si coag.), pentru taiere cu coagulare, sau taiere cu hemostaza si coagulare. Folosit in chirurgia generala, ginecologie sau ORL.

Read More

Electrobisturiu de putere foarte mare in mediu de argon EXCELL NHP400/DA ( cod B 980

ELECTROBISTURIU-DE-PUTERE-foarte--mare-IN-MEDIU-DE-ARGON-EXCELL--NHP400-DA-frecventa de lucru: 440KHz)
-monopolar - 400 W taiere ; 250 W coagulare (contact)
-bipolar - 160 W taiere ; 130 W coagulare

-B610/A Set accesorii monopolar cu electrod neutru din inox
-B610/B Set accesorii monopolar cu electrod neutru din cauciuc siliconic
-B610/BS Set accesorii monopolar cu electrod neutru SPLIT, din cauciuc siliconic

Read More

Electrobisturiu de putere mare - EXCELL NHP ENDOMED (cod B960E

ELECTROBISTURIU DE PUTERE MARE - EXCELL  NHP ENDOMED cod B960ESeria EXCELL NHP este o noua gama de Electrobisturie , echipate cu doua microprocesoare in sistem " master sleeve", tehnologie Mosfet,ce ofera un nivel ridicat al performantelor si al securitatii pacientului si utilizatorului , prin
- autodiagnoza la pornire si in timpul functionarii,
- supraveghere contact pacient si integritate circuit electrod neutru,
-reglarea automata a puterii functie de situatia locala din plaga,

Read More

FlowTherm Transfuzie vasculara

flowtherm transfuzie vascularaDatorita unei pompe peristaltice, sistemul FlowTherm este proiectat pentru gestionarea termica a lichidelor atat pentru debitul redus, cat si pentru transfuzia masiv.

Read More

Lampa de operatie cu LED-uri Amnoled

lampa operatie leduri amnoledCu trei brate AL4+AL5, monitor HD-4K si camera video HD-4K in lampa AL5 si cu sistem de montare in plafon.

Read More

Lampa de operatie cu LED-uri Amnoled 5

lampa operatie leduri amnoledCu trei brate AL5+AL7, monitor HD-4K si camera video HD-4K in lampa AL7 si cu sistem de montare in plafon.

Read More

Laser CO2 pulsat “DS-40U” ULTRADREAM PULSE

Laser CO2 pulsat DS-40U ULTRADREAM PULSE CO2 LASERLaser cu CO2 complet controlat prin microprocesor; brat cu 7 articulatii. Sursa laser: CO2 emisie continua si pulsatorie, λ = 10,6 µm;Putere continua de iesire: reglabila intre 0.5 si 40 W in pasi de 1W.

Read More

Laser cu CO2 Silklase™ cu scanner fractional

laser silklase intermedicCapacitatea mare de tăiere și puterea de coagulare și vaporizare a Silklase ™ fac din acest laser CO2 o platformă multi-aplicație extrem de versatilă, capabilă de incizie, excizie, vaporizare și ablație a țesuturilor moi practic fără carbonizare.

Read More

Laser cu diode “PL3D™” (chirurgia spinala)

laser multidiode pl3d intermedicRevoluția 3D pentru prolapsul discului vertebral: laserul cu diodă PL3D ™ pentru decompresia discului. PL3D ™ este un sistem laser revoluționar, special conceput pentru tratamentul minim invaziv al prolapsului discului vertebral. Procedura laser este eficientă, rapidă și sigură, reducând presiunea intradiscală prin contracție cauzată de energia laserului.

Read More

Laser endovenos multidiode endolaser

LASER-ENDOVENOS-MULTIDODE-ENDOLASERENDOLASER-ul este destinat tratamentului varicelor, fara urmari negative cum ar fi: tromboze, leziuni cutanate, arsuri, s.a.m.d. Nu necesita recuperarea pacientului dupa tratament. Vizualizarea zonei de tratament se poate efectua cu un ECOGRAF sau prin vizualizare directa prin transiluminare. Tratament endovenos sau transcutanat (necesita circuit pentru racire)

Read More

Laser “Multidiode™ Surgical Series 4G/980/1470

laser endovenos diode 980 intermedicSistemul Intermedic Multidiode™ Surgical Series 4G este un laser cu diode chirurgicale de înaltă performanță, cu cea mai largă gamă de aplicații de pe piață. Versatilitatea și adaptabilitatea acestuia fac din acesta un instrument multidisciplinar ideal pentru o mare varietate de discipline chirurgicale: de la chirurgie generală la ORL, proctologie, chirurgie toracică, pneumologie, ginecologie, gastroenterologie, chirurgie laparoscopică, chirurgie vasculară, dermatologie, neurochirurgie și urologie, printre altele.

Read More

Masa chirugicala cod-2074

MASA CHIRURGICALA .Cod 2074Este o masa de operatii electrica pentru chirurgie, urologie, ORL, proctologie Inaltime reglabila intre 740mm si 1040mm, latimea utila a mesei 480mm, lungimea utila a mesei (complet desfasurata la orizontala) 1980mm, trendelenburg intre -22o si + 22o

Read More

Masa de operatie electro-hidraulica, Amnotable Premium 82-003-05 Varianta cu 5 segmente (nu are pileul lombar)

masa operatie electro hidraulica amnotable premium 6 segmenteSuprafete din otel inox AISI316 conf EN10088.

Actionare electrica cu alimentare de la retea si baterie interna “long life” 24V, precum si manuala.

Read More

Masa de operatie electro-hidraulica, Amnotable Premium 82-003-06, Varianta cu 6 segmente

masa operatie electro hidraulica amnotable premium 6 segmenteSuprafete din otel inox AISI316 conf EN10088.

Actionare electrica cu alimentare de la retea si baterie interna “long life” 24V, precum si manuala.

Read More

Masa electrohidraulica ET 800

masa electrohidraulica et 800-Radiotransparenta
-Incarcare max. 350 Kg
-Trendelenburg ≥35°
-up/down ≥1050/≤550mm

Read More

Robot de control pozitional al videoendoscopului in chirurgia ORL, Neurochirurgie, Microchirurgie, Coloana vertebrala, Torace - ENDOFIX EXO

robot control videoendoscop endofix exoFolosit in chirurgia ORL, Neurochirurgie, Microchirurgie, Coloana vertebrala, Torace este postat pe un troliu impreuna cu acesoriile. Cand este utilizat se monteaza pe sina laterala a mesei de operatie.

Read More

Sistem complet de videoendoscopie digestiva “AQ-100”

sistem videoendoscopie aq 100Sistem de penultima generatie in privinta sistemelor video HD care aplica tehnologia cromoendoscopiei optice obtinandu-se imagini cu o luminozitate si claritate mult superioare sistemelor clasice. CBI(compound band imaging)

Read More

Sistem complet de videoendoscopie digestiva “AQ-200”

sistem videoendoscopie aq 200Sistemul de ultima generatie in privinta sistemelor video (full HD 1080p) cu CMOS are 2Mpixeli(CIP) si transmisia imaginii se face prin LASER, realizandu-se astfel redarea de 30 de ori mai eficienta a detaliilor fata de transmisia imaginii prin cablu electric, iar viteza de transmitere a informatiei este de 6-8GB/s.

Read More

Sistem de inregistrare video-medicala all in one

sistem de inregistrare video medicala all in one-pentru salile de operatii
-importarea informatiilor despre pacient
-imagini statice sau sesiuni extinse de video live

Read More

SoloAssist II - Robot chirurgie laparoscopica

solo assist 2 robot chirurgie laparoscopicaFolosit in chirurgie generala, ginecologie, urologie, cardiologie, este postat pe un troliu impreuna cu acesoriile. Cand este utilizat se monteaza pe sina laterala a mesei de operatie.

Read More

Turn Artroscopie 4K Ultra HD, HD-MOS

turn endoscoape amnotecPumnele noastre de artroscopie AMNOCUT impresionează cu o calitate excelentă a tăierii, precum și o durată lungă de viață datorită mecanicii lor individuale și fălcilor fabricate special CNC.

Read More

Turn Laparoscopie 4K Ultra HD, HD-MOS

turn endoscoape amnotecDesignul special al instrumentelor noastre cu circumferința minimă a axului și stabilitate maximă permite urologului să efectueze chiar și operații dificile și solicitante în siguranță. Intervențiile diagnostice și terapeutice asupra ureterului, vezicii urinare, uretrei, prostatei și rinichilor pot fi efectuate la cel mai înalt nivel.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed