Danson

Capsulotomie cu ultrasunete CAPSULOBLAST™ cu 8 sonde

capsuloblast ultrasunete intermedicGenereaza vibrații de înaltă frecvență pentru prevenirea și tratamentul contracției capsulare la nivelul sânilor. Se foloseste pentru a trata o complicație în procedurile de mamoplastie de augumentare, care pot apărea atât în perioada postoperatorie la ani după operație. În funcție de gradul său de severitate, contracția poate provoca durere, întărirea țesutului în jurul implantului și deformarea sânilor.

Read More

Gynelase ™

gynelaseLaser cu CO2 pentru intinerire vaginala si incontinenta urinara de stres.

Read More

Laser CO2 pulsat “DS-40U” ULTRADREAM PULSE

Laser CO2 pulsat DS-40U ULTRADREAM PULSE CO2 LASERLaser cu CO2 complet controlat prin microprocesor; brat cu 7 articulatii. Sursa laser: CO2 emisie continua si pulsatorie, λ = 10,6 µm;Putere continua de iesire: reglabila intre 0.5 si 40 W in pasi de 1W.

Read More

Laser cu CO2 Silklase™ cu scanner fractional

laser silklase intermedicCapacitatea mare de tăiere și puterea de coagulare și vaporizare a Silklase ™ fac din acest laser CO2 o platformă multi-aplicație extrem de versatilă, capabilă de incizie, excizie, vaporizare și ablație a țesuturilor moi practic fără carbonizare.

Read More

Laser endovenos multidiode endolaser

LASER-ENDOVENOS-MULTIDODE-ENDOLASERENDOLASER-ul este destinat tratamentului varicelor, fara urmari negative cum ar fi: tromboze, leziuni cutanate, arsuri, s.a.m.d. Nu necesita recuperarea pacientului dupa tratament. Vizualizarea zonei de tratament se poate efectua cu un ECOGRAF sau prin vizualizare directa prin transiluminare. Tratament endovenos sau transcutanat (necesita circuit pentru racire)

Read More

Laser fractional si co2 SMAXEL

laser-fractional-smaxel.jpgLaserul Fractional si co2 Smaxel foloseste unde fine de laser pantru a minimiza deteriorarea pielii prin caldura, micsorand timpul de recuperare si perioada de intinerire. Pacientii pot astfel sa se intoarca la activitatile de zide zi la scurt timp dupa tratament.

Read More

Laser pentru liposuctie asistata “LIPODEFINE™”

laser liposuctie asistata intermedic lipodefineLipodefine™ 980 4G: Excelentă fiabilitate pentru liposucția asistată de laser și remodelarea corpului;
INTERmedic a dezvoltat un sistem laser special conceput pentru acest tip de proceduri: platforma LipoDefine™ 980 4G cu tehnologii IN-sensor™ și Laser Body Defining™.

Read More

Masa chirugicala cod-2074

MASA CHIRURGICALA .Cod 2074Este o masa de operatii electrica pentru chirurgie, urologie, ORL, proctologie Inaltime reglabila intre 740mm si 1040mm, latimea utila a mesei 480mm, lungimea utila a mesei (complet desfasurata la orizontala) 1980mm, trendelenburg intre -22o si + 22o

Read More

Q-switched Nd:YAG laser and Long pulsed Q-10 Premium

laser-q10-indepartarea-tatuajelor-color.jpgQ10 Premium ofera efect doua lungimi de unda aditionale si furnizeaza o gama larga de optiuni in indepartarea tatuajelor si alte proceduri estetice. 1064 nm este pentru cerneala inchisa la culoare, 532 nm tinteste rosu, portocaliu si maro, 585 nm pentru albastru si 650 nm pentru verde.

Read More

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed