Danson

Video Gastroscop VME-98S

videocolonoscop-vme-1650sGastroscopul are un sistem optic de inalta performanta, obtinand imaginea printr-un CCD cu 440 000pixeli. Imaginea circulara si facilitatea de PIP (imagine in imagine) fac observarea mai exacta si mai facila a tutror detaliilor.

Gastroscopul este complet imersibil, pentru a permite spalarea si dezinfectia, operatorul putand testa etanseitatea cu ajutorul testerului de etanseitate, ce se livraza cu aparatul.

Read more...

Sistem universal de endoscopie EV-3 USB

sistem integrat endoscopie ev3 centrelSistemul de videoendoscopie EV-3, USB este compus din camera video FullHD CMOS1,3” format 16/9, rezolutie 1980x720pixeli, prevazuta cu cablu si iesire USB-3, sursa de lumina reglabila LED, 5500°K, 25.000ore durata de viata, fixata pe endoscop si alimentata din monitor prin cablul camerei de 3m (nu trebuie cablu cu fibra optica), adaptor pentru endoscoape fix sau cu zoom (dist. foc.18-35mm).

Read more...

Ansa de polipectomie resterilizabila (ALTHON)

ansa-polipectomie-resterilizabilaForma ovala, se preteaza la canal de lucru cu diametrul de 2,8mm, lungimi diverse (gastro, colono).

Se livreaza la set de doua anse si un maner.

Read more...

Masa de operatie electro-hidraulica, Amnotable Premium 82-003-06, Varianta cu 6 segmente

masa operatie electro hidraulica amnotable premium 6 segmenteSuprafete din otel inox AISI316 conf EN10088.

Actionare electrica cu alimentare de la retea si baterie interna “long life” 24V, precum si manuala.

Read more...

Video Colonoscop VME-1650S

videocolonoscop-vme-1650sColonoscopul are un sistem optic de inalta performanta, obtinand imaginea printr-un CCD cu 440 000 pixeli. Imaginea circulara si facilitatea de PIP (imagine in imagine) fac observarea mai exacta  si mai facila a tutror detaliilor.

Colonoscopul este complet imersabil, pentru a permite spalarea si dezinfectia, operatorul putand testa etanseitatea cu ajutorul testerului de etanseitate, ce se livraza cu aparatul.

Read more...

Sistem complet de videoendoscopie digestiva “AQ-200”

sistem videoendoscopie aq 200Sistemul de ultima generatie in privinta sistemelor video (full HD 1080p) cu CMOS are 2Mpixeli(CIP) si transmisia imaginii se face prin LASER, realizandu-se astfel redarea de 30 de ori mai eficienta a detaliilor fata de transmisia imaginii prin cablu electric, iar viteza de transmitere a informatiei este de 6-8GB/s.

Read more...

Pensa biopsie resterilizabila

pensa-biopsie-resterilizabila- Fara ac, lungime 1650mm, grosime 2,8mm, cupe rotunde
- Fara ac, lungime 1650mm, grosime 2,8mm, cupe ovale
- Cu ac, lungime 1650mm, grosime 2,8mm, cupe ovale

Read more...

Masa de operatie electro-hidraulica, Amnotable Premium 82-003-05 Varianta cu 5 segmente (nu are pileul lombar)

masa operatie electro hidraulica amnotable premium 6 segmenteSuprafete din otel inox AISI316 conf EN10088.

Actionare electrica cu alimentare de la retea si baterie interna “long life” 24V, precum si manuala.

Read more...

Ansa polipectomie dispozabila

ansa-polipectomie-dispozabilaForma ovala, lungime 1800mm si 2300mm, grosime 2,3mm, diverse sectiuni de la 15mm2  la 40mm2.

Read more...

Sistem complet de videoendoscopie digestiva “AQ-100”

sistem videoendoscopie aq 100Sistem de penultima generatie in privinta sistemelor video HD care aplica tehnologia cromoendoscopiei optice obtinandu-se imagini cu o luminozitate si claritate mult superioare sistemelor clasice. CBI(compound band imaging)

Read more...

Troler pentru tot sistemul de videoendoscopie

troler-sistem-videoendoscopieDimensiuni: 60cm * 75cm * 185cm, greutate complet echipat 80 kg

Read more...

Lampa de operatie cu LED-uri Amnoled 5

lampa operatie leduri amnoledCu trei brate AL5+AL7, monitor HD-4K si camera video HD-4K in lampa AL7 si cu sistem de montare in plafon.

Read more...

Procesator imagine VME-2800

procesator-imagine-vme-2800Procesarea de inalta performanta a imaginii permite o observare minutioasa a morfologiei mucoasei si a vascularizatiei in zona vizualizata, crescand mult eficienta diagnosticarii clinice a bolii.

Read more...

Turn Ginecologie endoscopica 4K Ultra HD, HD-MOS

turn endoscoape amnotecÎnvelișurile de histeroscopie pentru proceduri de diagnostic și chirurgicale sunt disponibile în diferite modele și diametre. Datorită miniaturizării arborilor și instrumentelor noastre chirurgicale, procedurile invazive convenționale pot fi efectuate și mai atraumatic.

Read more...

Sursa de lumina, bec cu xenon, XLS150-1

bec-xenon-xls-150Dotata cu lampa cu xenon de 150W, cu alta lampa cu halogen, de rezerva, pentru a fi folosita daca se intrerupe cea cu xenon, asigura insuflarea cu aer si apa pentru endoscop.

Read more...

Lampa de operatie cu LED-uri Amnoled

lampa operatie leduri amnoledCu trei brate AL4+AL5, monitor HD-4K si camera video HD-4K in lampa AL5 si cu sistem de montare in plafon.

Read more...

Pensa biopsie standard dispozabila

pensa-biopsie-standard-dispozabilaCu ac, lungime 1800mm grosime 2,3mm.

Read more...

Turn Artroscopie 4K Ultra HD, HD-MOS

turn endoscoape amnotecPumnele noastre de artroscopie AMNOCUT impresionează cu o calitate excelentă a tăierii, precum și o durată lungă de viață datorită mecanicii lor individuale și fălcilor fabricate special CNC.

Read more...

Sistem universal de endoscopie EP-20

endoscop ep10 sistem video centreljpgSistemul de videoendoscopie Endopack EP-20 este compus din camera videoHD 1,2” format 16/9, rezolutie 1980x1020pixeli, prevazuta cu cablu si iesire HDMI, sursa de lumina nereglabila LED, 5600°K, 20.000 ore durata de viata, fixata pe endoscop si alimentata din monitor prin cablul camerei de 3m (nu trebuie cablu cu fibra optica),  adaptor pentru endoscoape fix cu focusare (32mm) sau cu zoom si focusare  (optional - dist.  foc.18-35mm),  monitor color de 17” (5/4), la care poate fi cuplata o tastatura externa wireless cu mouse pad are inclus un SSD de 500GB.

Read more...

Turn ENDOSCOPIE 4K Ultra HD, HD-MOS

turn endoscoape amnotecPentru dispozitivele noastre endoscopice folosim exclusiv componente și tehnologii electronice și micromecanice de ultimă generație (tehnologie 4K Ultra HD, HD-MOS, tehnologie PHASER ™).

Read more...

Sistem universal de endoscopie EP-10

endoscop ep10 sistem video centreljpgSistemul de videoendoscopie Endopack EP-10 este compus din camera videoHD 1,2” format 16/9, rezolutie 1280x720pixeli, prevazuta cu cablu si iesire HDMI, sursa de lumina nereglabila LED, 5600°K, 20.000 ore durata de viata, fixata pe endoscop si alimentata din monitor prin cablul camerei de 3m (nu trebuie cablu cu fibra optica), adaptor pentru endoscoape fix cu focusare (32mm) sau cu zoom si focusare  optional dist.  foc.18-35mm),  monitor color de 17” (5/4), la care poate fi cuplata o tastatura externa wireless cu mouse pad are inclus un SSD de 500GB. Prin intermediul softului NORA, se pot transfera date (imagini, rapoarte) catre un PC, sau un memory stick via USB, pentru baza de date.

Read more...

FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedinRSS Feed
Ești aici: Home Aparatura medicala pe domenii de aplicatie